各位食客,今日嚟到一間人氣小店,落力試吓佢哋嘅招牌餐單。第一啖咬落去,嘩!個咖哩吉列蝦飯,香濃又惹味,咖喱嘅香氣四溢,蝦夠彈牙而鬆脆嘅吉列外衣簡直係深得我心🤤。咖喱醬濃郁得嚟唔會過於辛辣,啱晒唔食辣嘅朋友食。白汁菠菜三文魚意粉都唔錯掂,三文魚嘅肉質鮮嫩,草味嘅白汁加上啲意粉,吸晒啲汁,入口即化,簡直係滿分!😋但食物涼得快咗少少,所以我建議大家食嘅時候要手腳利索啲。飲品方面我就揀咗杯咖啡,UCC出名嘅,果然名不虛傳。香濃嘅咖啡味道喺紙杯裏頭舞動,飲一小口已經覺得今日值返晒,真係悠哉享受。場內唔算好大,但環境整潔舒適,食物價錢都算公道,性價比高,啱哂想吃好嘢但又唔想荷包大失血嘅朋友。總括,來到這間店食一餐,真係滿足哂!企喺度推薦畀大家,下次有機會真係要試吓!👍💯