2022-12-11
▫️Uji Matcha Affogato [$55]嗚哇 好開心 邊有諗過雪糕可以揀開心果味倒抹茶落去之前 即刻食一啖雪糕先:3噢耶~濃濃的堅果味! 撈埋一齊 又有抹茶香 又有開心果香 整體唔會甜耶耶💚 有啲almond片增加口感好happi!▫️All Day Breakfast Lunch [$118]配料滿滿的😍首先太陽蛋很美(偏心) 香腸脆皮+juicy💯 菇很香口大大塊 加埋sour dough (fav bready) 很好很好;3▫️Long Black 少癲 係有層次嘅long black 飲完一啖 陣啡香慢慢滲出來🥹 好高質 宜家先知同Americano完全係兩件事▫️Club Sandwich [$98]Sour dough版的公司治真係第一次見🤣🤣婆婆表示有點難咬 但本人太喜歡sour dough所以覺得okay;3滿滿的煎蛋蕃茄生菜火腿芝士😚我喜歡這個!好滿足又飽肚!成個環境都令人覺得好舒服 店員們都很好服務 同佢講我哋鍾意杯Long Black 佢會再介紹我哋不同嘅豆☕️🤎
嗚哇 好開心 邊有諗過雪糕可以揀開心果味
倒抹茶落去之前 即刻食一啖雪糕先:3
配料滿滿的😍
▫️Long Black [halved price w/ set]
▫️Club Sandwich [$98]
滿滿的煎蛋蕃茄生菜火腿芝士😚我喜歡這個!
好滿足又飽肚!