2024-10-13 246 瀏覽
拾玥 地址: 西環堅尼地城卑路乍街80號Imperial Kennedy地下6號舖電話: =====================台灣菜中有幾樣食物我是百吃不厭,包括炸物鹽酥雞,滷肉飯今日秋意起有點涼,點了個酸菜白肉鍋$118 ,主食可要麵或滷肉飯,我當然是選滷肉飯啦!米飯熱熱出白煙,超大碗酸湯底好開胃,五花豚肉片涼後因有湯底酸度平衡了肥膩感,多吃菜同肉健康!也有丸同粟米餐仲包飲品,晚市好抵食。#好去處 #igable #假日好去處 #life #foodie #dining #cuisine #instafood #traveller #restaurant #吃貨 #手機食先 #foodpic #foodig #美食 #dinner #香港必食 #香港旅行
拾玥

電話:
=====================

台灣菜中有幾樣食物我是百吃不厭,包括炸物鹽酥雞,滷肉飯

餐仲包飲品,晚市好抵食。