因為係附近返工,所以平時都會周圍去試下新野🤭個日咁岩經過太古城見到全新既APITA Eatery開左幕了,一於試試佢😌真係估唔到food court都可以享受咁好既日式食堂體驗,仲要有好時尚既設計,比人一種好舒服既感覺~呢度有好多種招牌日本菜,例如:丸龜製麵、神戶北之坂、揚天、Mikichiミキチカシ 味吉、Hello Teppan 鉄板!等🥳無論係想食天婦羅丼,或者日式烏冬配炸物,甚至鐵板燒都可以,完全滿足到唔同口味既需要!個日突然好想食鐵板燒,所以就係Hello Teppan 鉄板!度叫左個Set同小食😊-🎈珍寶蟹棒大阪燒 $58本身好想食鐵板牛肉系列,但店員強烈推薦呢款蟹柳肉 珍寶蟹棒大阪燒,所以就聽左佢講試呢款嘻嘻~果然唔錯,裡面主要係麵粉加菜做基底,仲有啲豬肉係入面,其實老實說最鍾意就係大阪燒專用的酸甜醬汁,以呢個價錢來說性價比真係好高!-🎈鐵板餃子 $28因為鐵板底所以全程都熱辣辣~餃子皮唔會太厚,配埋餃子汁一齊食💯-🎈日本完熟蘋果汁 +$10正常發揮,唔會太甜!-😋味道:😊😊😊😊⛱️環境:😊😊😊😊💁🏻‍♀️服務:😊😊😊😊👯‍♀️衛生:😊😊😊😊💰抵食:😊😊😊😊整體評分:😊😊😊😊-

🎈珍寶蟹棒大阪燒 $58
珍寶蟹棒大阪燒

🎈鐵板餃子 $28
鐵板餃子

🎈日本完熟蘋果汁 +$10
正常發揮,唔會太甜!
😋味道:😊😊😊😊
⛱️環境:😊😊😊😊