喺旺角行完街,想搵間餐廳happy hour~朋友就帶我嚟咗呢間復古美式餐廳~見到好多外國人係到happy hour, 好chill~餐廳裝修以木系為主,有個大酒吧檯,掛滿吊燈,就算日間睇都好靚~先叫咗Americen Fish and Chips,真係好誇張,份量好多,單係個Fish有2 有差唔多1.5倍手掌咁大,外層炸到香脆但唔油膩,內裏魚質嫩滑~配Chips真係同朋友邊食邊傾計好滿足~另外,叫咗個burger set👉rich girl burget ,好大個,2 個人都夠食,好足料!絕對係手打純牛肉,牛味香濃,再配黑松露~好夾!加配2 side~一個係蜜桃金寶批同薯格~呢到薯格真係好好食😋所以再加多份,過份😝蜜桃金寶批甜甜地,口感鬆化~小食加咗雞翼同Mozzarella sticks~雞翼都幾多味揀,揀咗個芝士辣味都幾鐘意,芝士好濃真係,再加辣都幾match~原來逢星期三雞翼$6 隻~而mozzarella sticks要趁熱食,外層香脆內裏芝士軟滑,口感豐富~整體:環境真係好令人放鬆,同朋友成個下午係到吹水食嘢,好滿足~
喺旺角行完街,想搵間餐廳happy hour~