🥇全港最好食雞排之一🇹🇼台灣過江龍炸雞扒專門店喺紅磡蕪湖街開咗呢個台灣過江龍嘅外賣炸雞扒專門店,門口都見到幾多人排隊,炸雞係即叫即炸!總共有6款味道可以選擇,包括:原味、海苔、辣味、芝士、芥末、梅子同麻辣🌶️🍗脆皮雞腿扒($38)個皮都好香脆,完全唔油膩,雞扒食落好多汁😍💦配上海苔食味道好夾、好滋味!😋已經榮登咗我嘅外賣炸雞店排行榜第一🏆🥇🍟甜薯地瓜條($25)店員建議味道可以挑選梅子粉味,梅子味同甜番薯條加埋食落去酸酸甜甜,味道都係好夾!地瓜條切成粗條狀,好似食緊甜薯蓉咁🍠飽肚感十足!黃金香芋丸($22)呢款小食係期間限定,一啖咬落去充滿芋泥同鹹蛋黃粒粒,兩者混合一齊,質感綿密得來,又可以食到鹹蛋黃嘅鹹香味,好滿足!地址:2派克雞排 紅磡蕪湖街123號海德豪苑地下及1樓C號舖。
🥇全港最好食雞排之一🇹🇼台灣過江龍炸雞扒專門店

🍗脆皮雞腿扒($38)

🍟甜薯地瓜條($25)

黃金香芋丸($22)

地址:2派克雞排
紅磡蕪湖街123號海德豪苑地下及1樓C號舖。