2018-10-13
行行下街口渴想買嘢飲,首選當然係我好喜歡嘅珍珠奶茶啦!搵搵下真係俾我搵到!!好難得飲珍珠奶茶都有位坐,於是同朋友入去歎一歎店舖入面裝修幾骨子, 好多擺設,幾有特色..除咗珍珠奶茶之外,仲有果昔呀,同埋其他甜品或者飲品...店員介紹呢度啲珍珠係自製㗎,而且仲有佢哋獨家嘅椰糖珍珠,又真係未聽過咩叫椰糖喎,咁特別有新嘢梗係要試啦果昔都有好多選擇,鍾意蔬果嘅朋友可以試下。原來仲有我好鍾意嘅芋圓,咁一定係必食埋丫!!自家芋圓材料有仙草,地瓜圓,芋圓,椰糖珍珠同埋好特別嘅水果星球。芋圓好香芋頭味,地瓜圓既地瓜味都好濃 ,椰糖珍珠就非常煙韌,仲有佢大大粒嘅水果星球呀!原來係大菜糕黎呢,入面仲有水果,成粒好靚呀!!龍珠爺椰我最想試嘅芝士奶蓋椰糖珍珠鮮奶終於嚟喇!!試一啖我已經愛上咗佢奶味非常濃郁,甜甜地感覺超正,珍珠又非常煙韌!!成杯好快就咁畀我飲曬 呢杯絕對係必飲,極力推介!!朋友就揀咗胡桃飛鴿,呢杯果昔係水蜜桃 士多啤梨奶酪。酸酸甜甜,士多啤梨味好豐富,味道非常清新,好解渴
店舖入面裝修幾骨子, 好多擺設,幾有特色..
除咗珍珠奶茶之外,仲有果昔呀,同埋其他甜品或者飲品...
果昔都有好多選擇,鍾意蔬果嘅朋友可以試下。
原來仲有我好鍾意嘅芋圓,咁一定係必食埋丫!!
自家芋圓
材料有仙草,地瓜圓,芋圓,椰糖珍珠同埋好特別嘅水果星球。
龍珠爺椰
朋友就揀咗胡桃飛鴿,呢杯果昔係水蜜桃 士多啤梨奶酪。
酸酸甜甜,士多啤梨味好豐富,味道非常清新,好解渴