全球首間變形金剛主題餐廳喺年中已經空降銅鑼灣,位於將軍澳中心第二分店變形金剛主題餐廳 Transformers The ARK 都登陸將軍澳啦!🍬餐廳樓高兩層,周圍都係變形金剛主題嘅裝飾同佈置,-定要嚟朝聖呀!🍬不得不介紹最受歡迎食品嘅黑松露蘑菇披薩 :融合黑松露同埋香脆嘅蘑菇,加上芝士簡直係完美結合。披薩即叫即焗,烘烤至金黃酥脆,每一口都能品嚐到黑松露濃郁嘅香氣同蘑菇的鮮嫩滋味,嚟一場味覺盛宴。🍬另外,勁脆無敵雞套餐(二人套餐)$138,套餐性價比高,包咗勁脆無敵雞、脆雞翼、 旋風翹翹薯、方舟沙律同 埋特飲藍色星光&四季冰晴!真係夠晒豐富。雞肉炸得香脆,而且全部食物都即叫即整,熱辣辣脆卜卜。🍬安格斯松露漢堡,係我自愛,嚴選優質進口穀飼安格斯牛肉製成,肉質鮮嫩多汁,並融合秘制黑松露醬汁,獨特嘅香氣隨之湧汁,即叫即做,令人一試難忘。🍿Transformers The ARK :銅鑼灣羅素街 38號金朝陽中心地下至1樓A&B號舖

🍬安格斯松露漢堡,係我自愛,
汁,即叫即做,令人一試難忘。

地下至1樓A&B號舖
融合黑松露同埋香脆嘅蘑菇pizza
勁脆無敵雞套餐(二人套餐)$138,
安格斯松露漢堡
題外話/補充資料: 全球首間變形金剛主題餐廳喺年中已經空降銅鑼灣,位於將軍澳中心第二分店變形金剛主題餐廳 Transformers The ARK 都登陸將軍澳啦! 🍬餐廳樓高兩層,周圍都係變形金剛主題嘅裝飾同佈置,-定要嚟朝聖呀! 🍬不得不介紹最受歡迎食品嘅黑松露蘑菇披薩 :融合黑松露同埋香脆嘅蘑菇,加上芝士簡直係完美結合。披薩即叫即焗,烘烤至金黃酥脆,每一口都能品嚐到黑松露濃郁嘅香氣同蘑菇的鮮嫩滋味,嚟一場味覺盛宴。 🍬另外,勁脆無敵雞套餐(二人套餐)$138,套餐性價比高,包咗勁脆無敵雞、脆雞翼、 旋風翹翹薯、方舟沙律同 埋特飲藍色星光&四季冰晴!真係夠晒豐富。雞肉炸得香脆,而且全部食物都即叫即整,熱辣辣脆卜卜。 🍬安格斯松露漢堡,係我自愛, 嚴選優質進口穀飼安格斯牛肉製成,肉質鮮嫩多汁,並融合秘制黑松露醬汁,獨特嘅香氣隨之湧 汁,即叫即做,令人一試難忘。 🍿Transformers The ARK :銅鑼灣羅素街 38號金朝陽中心 地下至1樓A&B號舖
2024-02-04
融合黑松露同埋香脆嘅蘑菇pizza