2009-03-22
可能一個個伙計吧,今晚食飯時d服務ok喎... 點菜時有商有量,冇因為問價就黑面個d (佢本來有recommend龍蝦仔/凍蟹,但我今日唔想食貴o野,唔要,個伙計姐姐都仲好好笑容,同繼續介紹d o岩 食ge o野) 茶,自動自覺不停加 d食物黎到時,個伙計姐姐都好關心咁問過我地o岩唔o岩食,之後又好醒咁冇再出現過,直至我地就食完時才出現,問我地想唔想要d甜品... 食晒之後仲有個人(我估佢唔係一般伙計)過黎問過我d食物o岩唔o岩食,好關心、細心似的 飯前、飯後,功夫茶自動送上,仲要係自動加多round (因為食得太飽,冇叫甜品) 食左乜... 大眼雞 (good)、豉油王大蝦 (good)、鵝片+鵝腸 (鵝片,如常切得好麻夫,但好味)、魚蛋海鮮紹菜 (good)... 隨檯d前菜有4款,2款菜圃、鹹菜、豬手仔 (all good)當然唔算平,我地3個人,諗住都係簡簡單單平平地食都食左$400+... 但始終causal style ge 潮州打冷,呢道都係我ge首選
茶,自動自覺不停加