2022-11-14 213 瀏覽
今次罕有地唔講嘢食😛 其實本身係 Openrice見到有啲負評講佢哋嘅服務質素,我都有啲卻步,但曾經係銅鑼灣食過佢嘅連鎖店,味道真係有返咁上下,所以我都係入咗嚟😳 其實佢嘅服務都真係幾好,成嗰用餐過程都好舒服,一入嚟坐低咗俾QR code我哋點餐,提返我哋要帶口罩😷去拎嘢,咁我哋有加打邊爐,因為知我哋未食住,所以幫我哋較到嗰火最細🫶🏻到送餐俾我哋,俾啲特別啲嘅食材會提醒返我哋放爐邊燒,期間亦會主動收碟,舉手🙋🏻‍♀️要換網亦都即刻做😳 比較麻煩嘅我仲問佢拎鉸剪剪羊架😂 佢仲好貼心拎埋刀俾我享用😍最後就係埋單前亦有提醒我仲有15分鐘時間落單,30分鐘用餐🍴食物質素都真係幾好😋 除咗牛之外,特別推介會係香草鹽味羊架、燒菠蘿、韓國蠔同雞腎💗