2013-11-01 3313 瀏覽
今晚放工去左kwai fong 商場吾知食咩,諗起中國芳,話哂都係美心集團開。就去試下啦。諗起北京樓既扁皮鴨,又係美心開。。呢間中國 芳都有扁皮鴨,仲平d 二百幾三百。就試左。其實個味都好好。又吾太油吾算熱氣。其實可以encore.講間餐廳環境,都好乾淨,唯一坐吾係太舒服。因為張chair 比較矮。服務方面,又吾錯啊。。經理哥哥幾好服務。話說我地叫左個麻婆豆腐。。點知佢係用牛煮,我地全家都吾食牛。經理一聽到我地吾食牛就話不如叫廚師改用豬肉煮返俾我地。我都好驚訝。所以服務的確吾錯。依家出黎食飯好多時都遇到勞氣既服務員。所以中國芳今次都好難得。服務水平好高。另外點左擔擔麵。。個麵質地吾錯。。好彈。仲有叫左津白同一個湯麵……賣單9百幾。都可以。。

• 扁皮鴨