2020-01-28
/Diletto💰人均200-400 7⃣️點5⃣️分‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧Caesar Salad 💰 118 7⃣️點5⃣️分 菜既口感好爽口清脆,沒有絲毫苦澀味。佢地乾麵包碎到係一小塊咁代替左一粒粒,我覺得咁樣都真係好方便食用同埋口感更滿足。而佈滿係菜上面既芝士唔會過多搶走左菜既鮮甜,加上有小許沙丁魚,甘香未遍佈你口腔入面。/Carbonara Spaghetti 💰 228 7⃣️點5⃣️分 味道好濃郁,而且乳香味既醬汁緊密裹住所有既麵條,每一條麵都食到濃郁乳香既味道。培根啱啱好,唔會好多而且過鹹,同濃郁既蛋奶味唔會互相抗衡,反而融入其中。同埋驚喜位置係佢有蜆肉,份量都唔少既!/Seafood Pizza 💰 278 7⃣️點5⃣️分皮脆而且d蝦肉幾大舊,好飽滿。芝士味雖然濃郁,都唔會搶走海鮮既鮮味道,反而帶想埋海鮮既鮮味。/New Bread 7⃣️分包食落去外脆內軟,而且有小許提子乾作為點綴,餐廳提供油同埋醋汁畀你沾黎食,特別開胃
Diletto💰人均200-400 7⃣️點5⃣️分
Caesar Salad 💰 118 7⃣️點5⃣️分