2024-10-30 675 瀏覽
過咗25歲之後發覺個人越黎越虛,所以都多左注重健康!由其是飲食方面,有時同同朋友打下邊爐但又怕熱氣冇益,黎馬祖就啱晒喇!😆湯底揀左🌟藥膳椰子雞涮涮鍋味道好清甜,滋潤🌟套餐C食物包括:美國 SRF極黑和牛肩脊肉,PrimeGrade 安格斯牛麵團,西班牙伊比利亞黑毛豬,西班牙無激素雞豬肉片美國 SRF極黑和牛肩脊肉脂肪紋絡清晰,肉質鮮嫩,唔會太油膩👍🏻一入座會送自家製Shake Shake黄金地瓜條,配埋四款味粉(甘酶/蕃茄/ 香辣/海苔)地瓜條炸到脆卜卜,加上可口既調味粉,好好食好惹味!😋海鮮有海蝦,脆鲩魚片,脆骨腩,白鱔片,新鮮魚雲,花膠片,帆立貝,深海魚柳等仲有各款丸類,蝦滑同蔬菜🥬不得不提既就係佢既自家製茶飲,我就encore 左幾枝桂花烏龍茶喇😜食飽飽仲可以揀Häagen-Dazs 同Movenpick 雪糕添😍餐廳環境舒適又坐得舒服,烚下烚下不知不覺就兩個鐘了!

過咗25歲之後發覺個人越黎越虛,所以都多左注重健康!

湯底揀左🌟藥膳椰子雞涮涮鍋
味道好清甜,滋潤

🌟套餐C
食物包括:美國 SRF極黑和牛肩脊肉,Prime

地瓜條炸到脆卜卜,加上可口既調味粉,好好食好惹味!😋

仲有各款丸類,蝦滑同蔬菜🥬

餐廳環境舒適又坐得舒服,烚下烚下不知不覺就兩個鐘了!
  • 黃金地瓜條