2024-10-17 433 瀏覽
海鮮晚飯出名貴,早茶冇特別,唯一服務太差,試過同朋友去飲茶,坐室外,大約一個鐘後,侍應過來密密收碗碟, 正常啦,跟住過來收埋筷子碗碟,枱上剩下兩隻茶杯,最後都收埋,剩下枱布😡我問佢做乜,佢話有人等位,我話飲茶咁耐未試過限時,你又冇貼張紙話限坐幾耐,同一時間隔離枱兩老夫婦都一樣,大家起身大罵侍應,點知佢回一句,你咪唔好嚟囉,今時今日咁嘅服務,好難想像。另一次又係佢嘅茶餐廳,和朋友叫兩個午餐,餐牌上寫四款蝦炒飯,來到只有三款,朋友問佢,商品說明條例好似還欠一款蝦,點知其中一個侍應不停口係咁講,又話朋友呢樣嗰樣,最後朋友發火鬧佢鬧夠未?之後都唔食走了,唔好成日話人北上食飯冇曬生意,自己檢討下先啦😤