餐廳: Poke Go (大南街)
資訊:

一直都想試感覺好健康,色彩繽紛又ig打卡able🌸menu有幾個set好嘅bowl個個都好吸引🤭另一張紙有得自己揀配料,選擇多到花多眼亂啊🫣🐷我自己設計嘅bowl $98三文魚+壽司飯+沙律菜+温室青瓜+蟹籽+麻獎豆腐+蜜糖芥末醬+果仁+木魚絲+脆蒜+紫菜絲超貪心揀咗11個配料🤪食材好新鮮,菜好爽脆,豆腐滑lulu~所有配料都新鮮溝埋一定唔會難食先😻個醬汁存在感唔高有啲甜甜地,下次會想試吓山葵乳酪醬🫣🐷NALU $98朋友嗌嘅,佢話好鹹食唔晒🥹我試咗啖飯,辛果蛋黃醬係十小辣嘅level,其實幾惹味似辣味螺肉汁加蛋黃醬🤪但太多醬就太鹹lu,叫少醬會好啲🫶🏻🐷檸檬柚子蜜(跟餐)🐷冷壓紅火龍果汁 $38好似食緊成隻紅肉火龍果咁,估計佢冇額外落糖🤣落少少蜜糖應該會正啲💓環境 🐖🐖🐖🐖 4/5食物質素🐖🐖🐖🐖 4/5店員態度🐖🐖🐖🐖 4/5人均消費 ~$120Poke Go📍深水埗大南街211號地舖

🐷我自己設計嘅bowl $98

🐷NALU $98

🐷檸檬柚子蜜(跟餐)

🐷冷壓紅火龍果汁 $38

環境 🐖🐖🐖🐖 4/5