2021-06-04 1963 瀏覽
二一八老闆係由太子俾人頂手嘅新港再黎佐敦另起爐灶,仍然咁多捧場客,原因?就係我哋成日都黎嘅原因囉!氣氛好,食乜好,性價比又高!其實打邊爐嘅地方全香港周圍都係,但係有陣時又可以俾人噪,俾人好興奮咁柴娃娃打邊爐,食物質素又唔錯嘅,其實真係唔多,218就係其中一間我哋好鍾意嘅老地方!尤其是當餐飯係以男人為主😂😂😂😂豬骨煲係218嘅主打!好多人唔係order豬骨煲就係花膠雞,一個鍋入面有三大舊豬骨,唔使爭😂我哋黎親都一定買孖寶,鱆紅魚同象拔蚌刺身,今次order埋鵝腸,我諗唔多女士會主動嗌內臟食?我不過好彩呢度有個男人同我一齊食,所以都真係幾開心🥳又新鮮,仲洗得好乾淨添!

2021-06-03
  • 響鈴