2021-09-21
係山林道附近要搵一間傾到偈嘅餐廳唔算容易,呢日朋友帶我去咗呢間好新嘅酒吧Happy Hour, 傾少少野食少少野從大廈到酒吧都全新裝修,入到去感覺係好企理乾淨,小舞台好搶眼,員工們都好後生,仲幾文青Feel。【隱藏版特飲】由於晚上仲約咗個客,所以不宜飲酒,調酒師就泡製了餐牌未有的隱藏版飲品畀我,原來呢杯飲品大有來頭,係贏過比賽㗎!味道極清新,青瓜、薄荷、青檸結合,飲落有酒嘅感覺,但原來係無酒精飲品!(我仲唔記得問問佢叫咩名添)【煙三文魚天使麵】汁夠多夠Creamy,包圍晒每條天使麵!煙三文魚外,仲有少少什菌,份量兩個人Share食剛剛好!【原條燒茄子】無諗過酒吧會有串燒食,見到有就忍不住order喇個木盤鐵板好特色,茄子好惹味,配酒一流!【燒秋葵】店員見我哋喜歡吃燒茄子,就介紹埋燒秋葵了!完全知道我哋口味!好細心!秋葵好好食,燒完都唔係好乾!
【隱藏版特飲】
【煙三文魚天使麵】
【原條燒茄子】
無諗過酒吧會有串燒食,見到有就忍不住order喇
個木盤鐵板好特色,茄子好惹味,配酒一流!
【燒秋葵】
秋葵好好食,燒完都唔係好乾!