我唔係第一次評巴西燒烤, 但今次忍唔住要幫佢平反一下.前幾日想再黎呢間巴西燒烤食野, 得閒所以上黎睇下d食評, 睇下d質素有冇唔同, 因為畢竟幾個月冇黎~! 睇完之後好驚, 好似冇咩好食咁, 但決定左唔會改變, 所以今日中午12點幾同老公黎左呢度食lunch buffet.我同老公基本上次次黎呢度都係食lunch buffet, $58 +1, 有餐飲, 覺得佢好抵. 今日所見, 燒烤食物種類好多, 有火腿, 腸, 牛扒, 豬頸肉, 雞腎, 雞扒, 雞脾, 雞翼, 魷魚, 脆瓜, 雞脾菇, 叉燒, 金沙骨, 我相信我冇數漏(唯一係冇羊扒, 不過我同老公都唔食羊肉既). 出面的熱盤仲有我最鍾意既豬仔脾! 當然其他熱盤質素就比較參次. 我唔知我地好彩定係咩, 我次次黎都有好多燒烤食物, 仲要幾好味添, 真係唔係某d食章講到咁差. 我覺加埋一每人$64, 有咁多野食, 真係好抵, 服務態度同環境方面唔可以苛求, 但以我所見, waiters and manager雖然唔係笑笑口, 但都好自動過黎幫我添飲同埋收碟~!我會繼續幫襯~!
我唔係第一次評巴西燒烤, 但今次忍唔住要幫佢平反一下.

我會繼續幫襯~!