2023-03-10
已經係第二次食㗎喇~ 都係依然keep住咁高水準而且是CP值高~ ❣ 油甘魚壽司一啖食落怖滿魚油香氣~ 甘甜❣ 蟹糕松葉蟹棒壽司上面有蟹糕❤️ 好鮮甜😘❣ 珍寶赤蝦壽司(原只)好大隻阿~ 爽口彈牙😂❣ 章紅魚薄切刺章紅魚味道帶甘甜清爽,而唔腥~ 肉質扎實有咬口~ 配埋帶咸咸地醬汁 好好食😋❣野菜天婦羅稻庭冷烏冬野菜天婦羅有南瓜, 炸冬菇, 番薯, 茄子同埋芋頭。 外皮炸得金黃色~ 外脆內軟! 至於冷烏冬既食法係將配料連鵪鶉蛋放晒入湯攪拌~跟住放冷烏冬入湯到沾一陣~ 就一啖食落口~索晒D 湯既精華~冷烏冬口感煙韌彈牙。好味道呀!❣ 鐵板煎鬆軟牛舌牛舌好厚肉, 而且好林又有咬口,加上佢鐵板煎, 熱度好夠~ 配埋醬更加惹味!❣ 電擊雞翼(6本)電擊雞翼冰涼~ 肉鮮鮮嫩~ 帶有甜甜醬! 好開胃又惹味! 佢仲要係單骨雞翼~ 好易食 岩晒我呢d懶人❣ 鐵板煎鬆軟牛舌
❣ 油甘魚壽司
一啖食落怖滿魚油香氣~ 甘甜
❣ 蟹糕松葉蟹棒壽司
上面有蟹糕❤️ 好鮮甜😘
❣ 珍寶赤蝦壽司(原只)
好大隻阿~ 爽口彈牙😂 ❣ 章紅魚薄切刺
章紅魚味道帶甘甜清爽,而唔腥~ 肉質扎實有咬口~ 配埋帶咸咸地醬汁 好好食😋 ❣野菜天婦羅稻庭冷烏冬
野菜天婦羅有南瓜, 炸冬菇, 番薯, 茄子同埋芋頭。 外皮炸得金黃色~ 外脆內軟! 至於冷烏冬既食法係將配料連鵪鶉蛋放晒入湯攪拌~跟住放冷烏冬入湯到沾一陣~ 就一啖食落口~索晒D 湯既精華~冷烏冬口感煙韌彈牙。好味道呀! ❣ 鐵板煎鬆軟牛舌
牛舌好厚肉, 而且好林又有咬口,加上佢鐵板煎, 熱度好夠~ 配埋醬更加惹味! ❣ 電擊雞翼(6本)