2017-04-16 400 瀏覽
返完教會之後,約左班朋友去烏溪沙食個晏再出發去泥涌,中間等左一陣位就入得啦,店員安排我地坐塌塌米,雖然幾特別🙈但係坐得耐都幾攰架🤣食物方面,我地叫左個鯖魚定食同關西牛肉定食,之後再叫左個朱古力梳乎厘配雲尼拿雪糕做甜品,價錢上雖然有d貴🤔個鯖魚定食整體上係唔錯ge,試得過👍🏼😋飲品方面,我叫左個蘋果茶飲,本身鍾意蘋果ge產品,所以想試下,飲落都唔錯,茶味唔會太濃而蓋過左蘋果香,不過唔知係沖泡定茶包黎🤔甜品方面,個朱古力梳乎厘就唔太特別,不過都唔算太甜,見係屋子推介,所以叫左黎試,尚算可以ge。同埋佢地有寫限時90分鐘,不過店員都無特別指明,所以都唔會食得好趕,同埋個環境俾人感覺幾舒服寫意。

• 鯖魚定食