2020-10-05
冚棒唥同我去懲罰佢(´▽`)💛—————————————————————喂呀間舖個名改得咁鬼FUN~啲野同環境又鬼死咁正 點得架jack(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)仲要有素有肉😎同朋友出去又多個選擇啦~最緊要係咩?In 黃店 We Trust🕺🏻.🌱素素全日早餐 Vegetarian All Day Breakfast($138)啲份量都幾多 食完真係幾飽~大啡菇上面pat芝士醬絕對冇偷工減料(。・ω・。)其他都發揮到佢地嘅表現~~我鍾意隻蕉🍌⋯⋯上面啲焦糖hehe!個多士巧脆 就算我影左陣相佢都仲係好滋味不過蘆荀就有啲啲硬同鞋🥺.
🍝土耳其蕃茄乾大啡菇意大利粉 ($108)其實我鍾意啲勁多醬嘅意粉 最好每條都有醬同條面融入埋~
但不得不讚嘅係 雖然佢係乾身意粉 但每條都有蕃茄香同味
令到我勁快食晒 冇好漏嘅感覺🥳~啲芝士碎同蒜令到佢更香.間舖啲裝修仲好靚靚 影相手殘嘅我都影得咁鬼文青😤大家快啲去影啲更靚相都同我battle一下啦🤣
.📍冚棒唥佐敦西貢街3-5號昌華商業大廈地下2號舖
—————————————————————
喂呀間舖個名改得咁鬼FUN~
啲野同環境又鬼死咁正 點得架jack(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
仲要有素有肉😎
同朋友出去又多個選擇啦~
最緊要係咩?In 黃店 We Trust🕺🏻
啲份量都幾多 食完真係幾飽~
大啡菇上面pat芝士醬絕對冇偷工減料(。・ω・。)
個多士巧脆 就算我影左陣相佢都仲係好滋味
不過蘆荀就有啲啲硬同鞋🥺
🍝土耳其蕃茄乾大啡菇意大利粉 ($108)
其實我鍾意啲勁多醬嘅意粉 最好每條都有醬同條面融入埋~ 但不得不讚嘅係 雖然佢係乾身意粉 但每條都有蕃茄香同味 令到我勁快食晒 冇好漏嘅感覺🥳~
啲芝士碎同蒜令到佢更香
間舖啲裝修仲好靚靚 影相手殘嘅我都影得咁鬼文青😤大家快啲去影啲更靚相都同我battle一下啦🤣 .
📍冚棒唥
佐敦西貢街3-5號昌華商業大廈地下2號舖 Shop 2, G/F, Cheung Wah Commercial Building, 3-5 Saigon Street, Jordan
💰Total: $249
味: 8.5/10
飽:9/10
抵: 7/10
我小狗氣🐥將會繼續同大家跑素 搵盡全港甚至世界各地既美味素比大家
想食素食零食(。・ω・。)?
快啲follow @vegetarian.hksociety 啦🌱💛
#vegetarian #vegan #veggie #vege #eatclean #plantbaseddiet #hkvegetarian #hkfoodie #冚棒唥 #greenfoodie #igfood #green #healthyfood #igers #foodie #igfood #素食 #跑素 #美食 #健康 #香港素食 #黃色經濟圈 #黃店 #素人跑佐敦 #佐敦 #黃