2016-11-29
同朋友們聚聚,個個都超鍾意食豬手上網睇到呢到味道好,環境佳唔會吵耳,坐得耐。嘿嘿先講主腳!招牌脆皮燒德國成豬肘伴酸椰菜烤燒薯角!外層烤得非常脆皮。內裡肉質是軟滑!帶有小小肥膏真係完美!好有骨膠原既口感!個個都好滿意呢隻巨豬手!嘿嘿黑松露野什菌忌廉汁闊條麵,亦受到大家的喜愛!因為黑松露味好香濃重要的是菌味好重!加埋芝士既點綴,忌廉汁蛋香順滑濃稠但不膩口!嘿嘿經典薯仔湯,配料都好軟綿綿料份量多 紅蘿蔔 薯仔。不錯不錯。麵包烘得外脆內軟好香麥味!嘿嘿肉味非常香濃、又帶點香辣。飲落好有肉感!嘿嘿海鮮蕃茄清湯!比較清淡,但有原粒大帶子,帶點鮮味。嘿嘿德國麵包拼盤配芝士碟,三款麵包都很好吃 !比較有咬勁,亦重小麥味道!另外芝士味道好重,嘿嘿德國香腸沙律伴酸甜青瓜及芝士,酸酸甜甜既醬幾開胃,沙律菜清新新鮮!香腸的確很多。份量好足夠4人食用。嘿嘿德國脆薯餅配蕃茄海鮮。脆薯餅很脆但是香口而不油膩,內裡都是一條條的薯絲。蕃茄醬汁酸甜適中。嘿嘿素菜漢堡扒伴法式炸薯條 ,即炸粗薯條熱辣郊一定好味!素菜扒口感似PIZZA,有芝士係面。嘿嘿香焗蘋果金寶伴雲呢拿汁。比較偏酸味的甜味,可以為我地以上豐盛既一餐解下。表
外層烤得非常脆皮。內裡肉質是軟滑!帶有小小肥膏真係完美!
好有骨膠原既口感!個個都好滿意呢隻巨豬手!嘿嘿 黑松露野什菌忌廉汁闊條麵,亦受到大家的喜愛!因為黑松露味好香濃
重要的是菌味好重!加埋芝士既點綴,忌廉汁蛋香順滑濃稠但不膩口!嘿嘿 經典薯仔湯,配料都好軟綿綿料
份量多 紅蘿蔔 薯仔。不錯不錯。麵包烘得外脆內軟好香麥味!嘿嘿 肉味非常香濃、又帶點香辣。飲落好有肉感!嘿嘿 海鮮蕃茄清湯!比較清淡,但有原粒大帶子,帶點鮮味。嘿嘿 德國麵包拼盤配芝士碟,三款麵包都很好吃 !
比較有咬勁,亦重小麥味道!另外芝士味道好重,嘿嘿 德國香腸沙律伴酸甜青瓜及芝士,酸酸甜甜既醬幾開胃,沙律菜清新新鮮!
香腸的確很多。份量好足夠4人食用。嘿嘿 德國脆薯餅配蕃茄海鮮。脆薯餅很脆但是香口而不油膩,
內裡都是一條條的薯絲。蕃茄醬汁酸甜適中。嘿嘿 素菜漢堡扒伴法式炸薯條 ,即炸粗薯條熱辣郊一定好味!
素菜扒口感似PIZZA,有芝士係面。嘿嘿 香焗蘋果金寶伴雲呢拿汁。比較偏酸味的甜味,可以為我地以上豐盛既一餐解下。
表面有烤得香脆的餅碎。不錯不錯。嘿嘿 brandy跟tiramisu組成的cocktails!很不錯,兩隻味道好夾,嘿嘿