2021-10-25 351 瀏覽
蜜糖芥末雞肉漢堡 Honey Mustard Combo🍔🍟份量超大 一口都食唔哂😚 舊雞好厚 炸得黎又好juicy 啖啖都係嫩滑既肉 仲有特製醃過既青瓜同椰菜絲 最重點配上蜜糖芥末醬 好fresh好新鮮既口感超好食😍😍.招牌炸雞拼盤 Chicken Platter 🍗🥬超Juicy既無骨雞 啲雞真係超嫩滑好多汁 可以包捲餅或者生菜食 🌮包捲餅食好似土耳其雞捲 🥬包生菜就變左韓式雞卷 食幾多件雞都好一啲都唔膩😊 最特別係佢個醬汁真係世一 你估唔到佢個醬加左啲好似川辣既辣椒醬 再混特製沙律醬 辣得黎好有新鮮既感覺 真心冇得彈👍.黑莓活性炭 Blackberry Charcoal 🥤蝶豆花荔枝 Butterfly Peaychee 🥤兩杯野飲都標榜健康勁低卡路里 咁大杯只係35卡路里🥳 黑莓又可以保護視力 蝶豆花都係改善近視 同埋可以美容😍 所以食burger跟汽水都可以跟得有營🤗
蜜糖芥末雞肉漢堡

招牌炸雞拼盤 Chicken Platter 🍗🥬