2022-07-28 135 瀏覽
睇到片介紹沙田美食推介,完全好多我都未聽過同埋未食過,就搵左一個星期日入去挑戰一日食幾餐🤣晚餐時段就去Top Blade食Flat Iron牛,未食過呢個部位,都好好奇係咩質感☺️兩個女仔食得唔多野,所以叫左一份沙律同是日特別版招牌平鐵牛扒就算,環境幾舒服,傾計食飯都幾好,唔會太嘈我鍾意食生d,牛扒叫左Medium Rare,送到上黎真係3成熟,香氣撲鼻,火喉幾好,有明顯的烤紋,但入面肉質係粉紅色賣相完美,食落同想像中唔同,以為會有點嚼勁,原來係鮮嫩路線,旁邊粟米都好香甜,幾好食👍🏻沙律沾上自家製的醬汁,酸酸甜甜非常開胃,材料超級豐富,有啖啖肉牛扒、又有蛋同粉,淨食沙律都飽😵