2005-07-14 14 瀏覽
13/7 同朋友又o黎食dinner!當日全場full 晒~ 雖然係咁,但職員的態度仍然很好同很誠懇!佢d 崩口碟終於都換晒喇!yeah ~ ( 十隻先見一隻係崩,雖然咁,但我覺得佢肯改善同肯進步)咁佢又照以往咁送左個蔬菜沙律!依然同上次食一樣~ 好新鮮乾淨同爽口)因為得兩個人去食,所以主菜只叫兩樣:1. 龍蝦天使麵2. 雜菌磨菇飯( 兩個都係叫細size )個磨菇飯係第一次叫,o黎到至知道原來佢d sauce 都好creamy,在咁o既情況下,夾埋個香味濃郁的天使麵就有點過漏了!結果兩個平時都好擦得的人都食唔晒個沙律同兩個主菜…>.<""到收完碟冇耐,個部長就行埋o黎好禮貌咁問我:食物岩食嘛?滿意嘛?( 可能佢見我們有食剩食物至咁問掛!?)抖左一陣,同個朋友叫dessert!除左叫tiramisu 外,佢有個士多啤梨千層酥係超級好食!酥皮脆,甜甜地~ 夾埋個士多啤梨sauce 係好正!士多啤梨又夠甜!酥皮與酥皮間除左有士多啤梨外,每層仲有吉士醬!d 吉士醬超正,入口又滑即溶,味道甜得o黎又唔漏,帶少許奶味同蛋味!>3<慘喇!深深咁愛上呢間餐廳添呀!希望
13/7 同朋友又o黎食dinner!

抖左一陣,同個朋友叫dessert!

酥皮脆,甜甜地~ 夾埋個士多啤梨sauce 係好正!

慘喇!深深咁愛上呢間餐廳添呀!希望佢keep 住啦!=)