餐廳: 從心素食 (東港城)
資訊:

2023-11-26 789 瀏覽
{無肉食晚餐 - $500}今次真係冇肉食🤪同屋企人行完街,諗住食齋!就入呢間東港城算係老店嘅餐廳,第一次正價食,窮JJ 平時都係下午茶半價去,呢間下午茶成日都有半價幾抵食!♦️花菇黃耳紅燒豆腐煲好多舊豆腐,而且炆得好好味!黃耳同埋花菇都非常之入味!大人小朋友都係咁食!♦️黑松露黃金賽螃蟹呢個餸係我成晚最鍾意嘅!賽螃蟹蛋白炒得好好!滑得來又好味!♦️田園石板鴨呢個菜式好得意,下面係齋鴨,上面係芋頭蓉,切開一件件咁炸,一啖一舊!又香脆又好味!♦️香椿蛋白鴨崧炒飯雖然入面嗰啲唔係鴨,但真係整得都好似樣!成個飯香噴噴,彷彿好似即係食緊肉炒飯咁!美味程度:😋😋😋😋環境指數:🎇🎇🎇番食機會:🦍🦍🦍📍 #從心素食 (東港城) (將軍澳)將軍澳坑口重華路8號東港城2樓263C號舖
{無肉食晚餐 - $500}

♦️花菇黃耳紅燒豆腐煲

♦️黑松露黃金賽螃蟹
呢個餸係我成晚最鍾意嘅!賽螃蟹蛋白炒得好好!滑得來又好味!

♦️田園石板鴨

♦️香椿蛋白鴨崧炒飯

美味程度:😋😋😋😋
環境指數:🎇🎇🎇
番食機會:🦍🦍🦍

📍 #從心素食 (東港城) (將軍澳)
將軍澳坑口重華路8號東港城2樓263C號舖