餐廳: 牛角Buffet (美麗華廣場1期)
資訊:

2021-05-24 1430 瀏覽
初試牛角午市定食烤肉100分鐘($142要加1)套餐只能選兩款肉,不可再添我選了B食腹胸肉及肩脊肉,每款肉好似都有八片,出邊有任食前菜小食任飲吧😋肉,沒有令人失望啦😋食烤肉咁油膩,當然要先食沙律墊一墊先,沙律全部用樽裝口,只要打開蓋落沙律醬料,關蓋搖勻就食得😆(兩款沙律醬揀)好衛生,所有任食的食物,都用碗裝,上面再用保鮮紙包好。因為太耐冇食既關係,今次朋友介紹話要食個飯,白飯撈大量紫菜和蔥再落埋醬料,就會做到好味到食兩碗既飯😆(有水牌教點整)發現新大陸,原來洋蔥切開可以就咁燒,水份不會因為高溫烤的原因而流失😂因為掛住傾,連甜品都唔記得食,只是食了雪糕🍦雪糕杯非常脆100分鐘,其實都夠食,夠時間傾偈❤️
初試牛角午市定食烤肉100分鐘($142要加1)
套餐只能選兩款肉,不可再添

肉,沒有令人失望啦😋

好衛生,所有任食的食物,都用碗裝,上面再用保鮮紙包好。

因為掛住傾,連甜品都唔記得食,只是食了雪糕🍦雪糕杯非常脆

100分鐘,其實都夠食,夠時間傾偈❤️
2021-05-24