2020-10-03
見做緊優惠$338有龍蝦🦞套餐就抵受唔住誘惑去食龍蝦湯💛推薦💛係成個套餐裡面龍蝦味最重,溫度夠熱,而且裡面仲有幾舊龍蝦肉🦞🤤🤤龍蝦芝士意粉🍝得一隻龍蝦鉗,要自己拆殼食🙁,不過D肉質幾鮮甜💕而個意粉都幾有龍蝦味,不過就有D乾身冇咩汁龍蝦薄餅💛🦞💛一開始侍應上菜嘅時候會淋火,不過個火好快就冇左。每件薄餅都有龍蝦肉,而且薄餅嘅味道唔差,成個配搭幾好食😋。而整個龍蝦殻裡面就有芝士、蝦米同菇,味道一般。整體而言服務質素好好,D侍應都好有禮,而且一入座就有侍應比餐牌同水,中途侍應仲會自動走黎加水👍🏻同收走D碟上菜速度就厭有D快,個湯同意粉仲有一大半未食就上薄餅,令到D菜會好快變凍環境幾大,可能新開張嘅原因幫襯嘅人唔係好多,所以環境幾清靜、舒適優惠既關係338加一先太約380$係幾抵食,但如果變返原價我諗就唔會再返嚟食,始終整個套餐賣既係龍蝦,但係就食唔到幾多龍蝦肉,😾唔太滿足。
龍蝦湯💛推薦💛
龍蝦芝士意粉🍝