2018-06-07 439 瀏覽
住喺荃灣咁耐每次經過都好奇點解門口都會有人排隊,今日見冇人可以直接入去,就睇吓佢有乜嘢咁吸引入到去原來佢個Menu好得意㗎,九陰真經葵花寶典,地方雖然好細但係佢都有少少心思去佈置,就算牙簽盒都係一個寶箱,另外有有啲都每一個座位一卡都會寫住唔同嘅門派,我坐嗰個就係武當,一於睇吓有乜食原來專門食煲仔飯同串燒叫咗三個煲仔飯臘腸田雞煲田雞排骨煲冬菇滑雞煲都幾足料,佢另外會比一樽豬油同埋甜豉油你自己加,不過講真煲仔飯料係好粥但係冇乜嗰種煲仔飯香噴噴嘅味道丶飯焦嘅效果都營做唔到,只有好微弱嘅飯焦但係唔脆,感覺上唔太有煲仔飯嘅感覺,但係味道係OK嘅招牌通才呢個係燒出嚟嘅通才,有金銀蒜普普通通啦OK幾抵$40油鹽水花甲煲呢個湯幾好飲㗎,但係個份量係好少好少,所以就講真兩個人都夠嘅,四個人每人得一啖仔,兩三隻顯就冇咗香煎魚頭呢個一放上黎香噴噴超級多蔥,好鬼正,仲要無腥味,唔錯唔錯蒜蓉金菇味道普普通通正常啦冇乜特別OK嘅總括來講呢度都唔錯,下次有機會再試其他

叫咗三個煲仔飯
臘腸田雞煲
田雞排骨煲
冬菇滑雞煲

招牌通才
呢個係燒出嚟嘅通才,有金銀蒜普普通通啦OK幾抵$40

油鹽水花甲煲

香煎魚頭
呢個一放上黎香噴噴超級多蔥,好鬼正,仲要無腥味,唔錯唔錯

蒜蓉金菇
味道普普通通正常啦冇乜特別

OK嘅總括來講呢度都唔錯,下次有機會再試其他

• 香煎魚頭