2021-02-11 273 瀏覽
早排係社交平台見到間幾特別既甜品 即刻約朋友一齊去試 不過睇左食評 岩岩開張 啲甜品味道唔齊 咁就遲左一個星期先去食我地大約3點45分去到餐廳 一出mtr出口行過去都好近好易搵 去到餐廳門口已經有人排隊 大約有3張二人 我地大約等左10分鐘位已經入得 餐廳位置唔多 唔算好大 我地今次坐bar枱 可以望住店員整甜品 一入到去店員同我地講用餐時間90分餐 每人消費100蚊 同埋今日既和栗紗織已經賣晒我地就諗住叫兩個甜品 一個紗織一個班戟 紗織有兩款 一個係紫薯 另一個係甜薯 朋友就揀左紫薯 落左單之後就見到店員即刻係我地面前整 個底係班戟 之後係蛋白餅 仲有啲cream 之後就係紫薯蓉 最上仲有半粒士多啤梨 班戟就普普通通啦 好似蛋糕咁 好鬆軟 唔會好硬身 蛋白餅就比較甜 啲紫薯蓉好幼身 仲幼過啲意粉 好夠紫薯味 另外叫左個雪糕雜莓班戟 佢地班戟味道都有幾款 有朱古力 芝士同抹茶 好似仲有個原味 班戟係原味 之後有球雲呢拿雪糕 仲有啲cream 之後就係有啲士多啤梨同藍莓 味道正常 冇乜特別 打卡影相係幾令既整體黎講 兩個甜品幾好食 味道正常 店員服務幾好 兩個人食兩個甜品埋單計埋加一

整體黎講 兩個甜品幾好食 味道正常 店員服務幾好 兩個人食兩個甜品埋單計埋加一食左$150左右 價錢都可接受
紫薯紗織
雪糕雜莓班戟