2021-08-25 180 瀏覽
好鍾意夜晚嚟呢度,已經第三次嚟,夜晚嘆點心之餘又可以叫小菜,so far呢度都冇乜規定用餐時間幾耐,可以慢慢食,但因為仍是B區,所以要10點離開。總括來講,食物質素幾ok,服務方面,總好似唔夠人,次次都要周圍搵人加水,好似只有三個員工;男服務員服務態度好好,至於某一個女服務員嘅服務態度真係反眼,last order前5分鐘問仲叫唔叫嘢,阿姐!都要時間睇吓架嘛,佢就係咁催落order... 今次用海港城dining voucher,每$100用一張$50,真係好抵!我會再嚟,不過會避免叫女服務員落單,同埋會問定幾時last order,早啲諗定有乜嘢last order時叫 lol
2021-08-06
慶祝紀念