今次黎到朋友極力推薦嘅壽喜燒專門店🥢呢間可以話係佢嘅超級飯堂,所以🧸都話要帶我黎食吓🫣每枱都會有職員幫手烹調,只係需要坐定定等食就可以😆如果想試晒咁多樣野,可以好似我哋咁嗌A餐同B餐🍲再貪心啲就可以嗌C餐,結合晒AB餐既和牛🤩套餐會包前菜,前菜黎講都幾豐盛😍款式多之餘亦都多特別!冰菜沙律加上三文魚籽嘅配搭食到我哋舔舔脷😋而當晚嘅其中一個前菜係和牛肋肉炆到軟腍入味,淨係頭盤都已經相當吸引🤩➷🪐 日本赤身和牛套餐有3-4個唔同部位可以品嘗到,而赤身既油脂會較為少啲肉味就會明顯啲😋就好似牛肩,咬口特別重,好似咬緊筋位咁👍🏼肉香係最濃厚,啱晒鍾意肉香嘅朋友🤤我就比較喜歡呢種🥰§🪐 日本霜降和牛套餐有4-5個唔同部位食到,霜降嘅級數就係以油脂為主可以清晰見到每塊和牛均勻咁佈滿雪花😍呢個選擇就啱晒喜歡肉脂香嘅牛魔王尤其西冷同肉眼特別明顯🤤同肉香又係唔同嘅品嘗,呢款就啱🧸➷除咗食牛,壽喜燒當然唔少得一系列嘅配菜🥬過程中職員會分階段落入配菜,咁就唔怕淨係食牛咁單調😉到最後會用埋鍋裡嘅精華炒個靚飯🤩整個飯都吸盡晒味道,一滴汁都無晒🤤幾飽都要食埋去🫢食到肚脹脹,黎個雪糕幫你降吓溫😆係豆腐雪糕呀,清清地順便
今次黎到朋友極力推薦嘅壽喜燒專門店🥢
呢間可以話係佢嘅超級飯堂,所以🧸都話要帶我黎食吓🫣

每枱都會有職員幫手烹調,只係需要坐定定等食就可以😆
如果想試晒咁多樣野,可以好似我哋咁嗌A餐同B餐🍲
再貪心啲就可以嗌C餐,結合晒AB餐既和牛🤩

套餐會包前菜,前菜黎講都幾豐盛😍
炆到軟腍入味,淨係頭盤都已經相當吸引🤩

🪐 日本赤身和牛套餐

有3-4個唔同部位可以品嘗到,而赤身既油脂會較為少啲
肉味就會明顯啲😋就好似牛肩,咬口特別重,好似咬緊筋位咁👍🏼
肉香係最濃厚,啱晒鍾意肉香嘅朋友🤤我就比較喜歡呢種🥰
§
🪐 日本霜降和牛套餐

有4-5個唔同部位食到,霜降嘅級數就係以油脂為主
尤其西冷同肉眼特別明顯🤤
同肉香又係唔同嘅品嘗,呢款就啱🧸

除咗食牛,壽喜燒當然唔少得一系列嘅配菜🥬
過程中職員會分階段落入配菜,咁就唔怕淨係食牛咁單調😉
幾飽都要食埋去🫢

食到肚脹脹,黎個雪糕幫你降吓溫😆係豆腐雪糕呀,清清地順便可以消消濟🤪
呢一餐真係滿足,我都終於明白佢點解可以成為朋友嘅飯堂💯

✨依家仲有限定優惠👉🏼午市定食9折優惠或者晚市免費升級至霜降和牛套餐 (先到先得)

🧸🌞 𝗖.𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴𝗯𝗲𝗮𝗿推介指數 👉🏼👉🏼🔟🌟
2024-01-22
5 分鐘 (堂食)