餐廳: 山東餃子館
資訊:

2013-07-24 964 瀏覽
店舖不太,座位不足20人,每次去到都座無虛席,只好叫外賣吧!開初叫外賣都會擔心個餃皮唔即刻熱食就會變得硬。但回到家食完之後發現,原來我擔心都是多餘。水餃每次都係即叫即煮,水餃皮做得非常出色,皮薄而且煙韌, 每一粒都大大粒,size幾乎做到一樣咁大,餡料飽滿又新鮮。蕃茄鮮肉餃 - 打開粒餃見到一粒粒蕃茄粒好新鮮而且裹面豬肉非常juice。茴香鮮肉鮫 – 茴香不是常常有貨,要食既就打電話去問左先,茴香味很濃郁,但如果怕食香料味既朋友就要考慮下啦! 麻醬拌麵(熱食) - 花生味很重,麻醬平均掛在每條麵上,加上伴有清爽青瓜絲,又熱又凍,幾特別。 麻辣口水雞 - 麻辣味聞落就好強,食落唔會太辣,而且麻既口感剛剛好,唔會麻到食唔到其他野,雞肉本身好滑好嫩,絕不柴。

蕃茄鮮肉餃

茴香鮮肉鮫
麻醬拌麵

口水雞

2013-07-23
20 分鐘 (外賣送餐)
蕃茄鮮肉餃
茴香鮮肉鮫