2023-11-20 41 瀏覽
大角咀真係好多好嘢食,今日去咗食意大利菜 @thefrancescohk 🍕辣肉腸意大利薄餅(蕃茄醬,水牛芝士,辣肉腸醬)。我最鍾意食水牛芝士薄餅,餐牌上邊寫個醬係辣嘅,不過係超級BB辣,味道有啲似豆瓣醬,當然好味過豆瓣醬啦,餅底脆卜卜好好味,芝士勁香濃超正👍🏻💛💛💛💛💛🍖真空低溫慢煮澳洲羊腿。呢個羊肉肉質非常之鬆軟,唔酥~但係好羊味,佢啲伴菜煮得非常之好,啲肉汁入晒啲菜到~個車厘茄咬落去好似飲緊茄汁咁~超甜超好味💛💛💛💛💛🐟亞洲式烤鱸魚。呢個就其實係我自己叫錯咗嘅,不過都介紹一下,因為冇理由喺意大利餐廳叫一個亞洲菜食~烤鱸魚個味道有啲似泰國菜, 如果鍾意食清淡啲嘅可以試一試,條魚好大,好飽肚💛💛💛🧡🧡我見到隔籬枱食嗰果甜品好靚,不過我已經勁飽飽,下次再嚟嘅時候我一定會留返個肚,叫返份試下餐廳入邊嘅地方好闊落,而且環境氣氛都好舒服,非常之適合party,生日, 記念日慶祝~ 冷氣好足夠,所以記得要拎外套

🍕辣肉腸意大利薄餅
(蕃茄醬,水牛芝士,辣肉腸醬)
💛💛💛💛💛

🍖真空低溫慢煮澳洲羊腿