2021-06-29 405 瀏覽
說來慚愧,大渣哥開咗咁耐都係第一次幫襯🥲今日難得出銅鑼灣,唔去食真係冇理由😤坐低望個Menu,毫無懸念,焗豬扒飯😂唔知有冇人同我一樣,not a big fan,但久唔久就會想食。等咗一陣,新鮮熱辣登場👏🏻👏🏻👏🏻賣相10分,最驚d焗飯嘅芝士得一篤,大渣哥呢個係平均分怖,亦都偏多,正👍🏻菠蘿用新鮮菠蘿係基本啦,但其實多數餐廳都用罐頭🥴,新鮮菠蘿先可以幫個焗飯中和油膩同減低食個個人既罪惡感,平均三至五啖飯,就食一粒菠蘿,我真係好滿意😊😊個飯仲有嘢一樣好重要嘅嘢,係細💛。豬扒切好,size係啱啱好一啖既size,而且好鬆軟,又焗得香口,啖啖肉都有肉汁架🤤🤤總括而言,呢個焗豬扒飯絕對係出色,填飽生理亦填滿心靈滿足。願渣哥能一直保持高水準,加油💪🏻

總括而言,呢個焗豬扒飯絕對係出色,填飽生理亦填滿心靈滿足。

願渣哥能一直保持高水準,加油💪🏻
焗豬扒飯
焗豬扒飯