2019-01-02
平時係堅尼地城 你都應該會見過呢間餐廳 藍色門口好Sharp好搶眼 個日係西營盤見到有分店 就去左食 呢道既烤雞同海鮮都好新鮮好食☺️-烤雞半隻配甜粟米或薯蓉$98呢道最出名係烤雞 烤到個皮好脆 雞肉好鮮甜 食得出好新解😆半隻已經好多 可以2個人share,再叫多樣野share!薯蓉好香忌廉味好味啊😍我本身唔鐘意食薯蓉都覺得好好食。呢個係跟餐叫,仲配左炸磨菇salad加野飲,salad都好fresh好好食😚-橄欖油炒香蒜片辣椒意粉$88落左超多香蒜片 好鐘意橄欖油香 加埋蒜片都幾特別 意粉口感岩岩偏向小小硬❤️份量都幾多 同朋友2個都好大食但都覺得夠👏-香煎即日鮮魚 - 鵰魚配雜菜$140老闆話D魚係新鮮即日運黎架,岩哂鐘意食魚既人啦。鵰魚又真係好鮮甜😍唔會有腥味 肉質挺身 好食呀☺️-炸鮮海蝦$80/6件好鐘意食蝦 呢道既炸蝦都無令我失望 😛 炸完都仲食到蝦既鮮味 隻隻蝦都好多肉好大隻!
烤雞半隻配甜粟米或薯蓉$98
橄欖油炒香蒜片辣椒意粉$88