2023-05-24
深水埗。拉麵🍪#milktea深水埗 #milktea長沙灣 #milktea拉麵 #milktea日本菜 今日去咗深水埗嘅隱蔽小店 其實一d 都唔近地鐵站 小店淨係有12個位 個人覺得個服務員好nice 雖然係食飯時間去 但係唔需要等好位🤩😗佢係以吧台個形式《套餐》博多元祖豚肉拉麵 T: $104+溏心蛋 $10湯底好濃 個叉燒好薄 但係好軟滑 仲係半肥半瘦 個麵就好掛湯 好有咬感🤤😋好推介💫櫻花蝦海老味噌拉麵 T: $113+ 溏心蛋 $10個湯底有少少蝦味🦐 個面同叉燒一樣都好正 個叉燒好薄 但係好軟滑 個麵就好掛湯 好有咬感(同其他地方個d 好唔一樣) 推介推介💫套餐嘅配菜叫咗雞胸沙律同埋餃子個雞胸沙律個雞胸好嫩滑 好驚喜個餃子煎得好靚同好脆 個餡好有肉味 好juicy🤤✨最最最驚喜係佢哋個溏心蛋 佢個流心真係好正 (超建議大家可以加溏心蛋) 🤩🥰跟餐個個茶都幾大支🤍📍一喜食堂深水埗順寧道25A號薈悅地下6號舖#香港美食 #深水埗 #深水埗美食 #食盡深水埗系列 #長沙灣 #長沙灣美食 #食盡長沙灣系列 #拉麵
佢係以吧台個形式
《套餐》