2019-12-12
通常雞煲同海鮮火鍋都係分開,今次終於可以又食雞煲又食海鮮火鍋海鮮火鍋半放題套餐 $268鮑汁雞腳(美味指數: 😋😋😋😋😋)首先黎個前菜小食,雞腳煮得好入味好腍身,雞腳指甲全部都處理晒,食落感覺都乾淨d衞生d招牌麻辣雞煲(美味指數: 😋😋😋😋😋)雞煲今次揀左小辣,仲配埋油炸鬼😍記得放返入雞煲煮入味,每半分鐘開蓋炒一炒,一共前後炒足4次👍雞煲好惹味,醬汁岩岩好,油炸鬼都吸晒雞煲味但仲保持到脆口清湯火鍋(美味指數: 😋😋😋😋😋)如果選擇左雞煲之後,湯底就只可以選清湯。清湯湯底都好正,用蘿蔔蕃茄栗米煲成,好足料好清甜海鮮拼盤(美味指數: 😋😋😋😋😋)海鮮好新鮮,有魚、生蠔、帶子、桂花蚌、大蜆、鮑魚同海蝦,其中海蝦仲可以任點火鍋配料(美味指數: 😋😋😋😋)其他火鍋配料都好出色,特別一提既係小籠包打邊爐,真係好鬼有創意姐,出奇地夾都好食😋整體食物質素:4.5 / 5💰性價比:4.5 / 5👍推薦指數:4.5 / 5
海鮮火鍋半放題套餐 $268
鮑汁雞腳
招牌麻辣雞煲
清湯火鍋
海鮮拼盤
火鍋配料
(美味指數: 😋😋😋😋)
😋整體食物質素:4.5 / 5
💰性價比:4.5 / 5