2024-07-22 1428 瀏覽
話就話係500蚊放題晚餐,點知一嚟就迫我食哂個menu既野食。喂,大佬,我嚟食牛過架,唔係雲吞啊。都算!一入去就等左30分鐘先淨係出到個🥦湯。連杯水喉水都冇。隔離枱同我一樣時間坐低,佢哋食完,但係我哋就連牛都未見到隻,懷疑仲係農場行緊過嚟,mooo~然後問佢幾時有野食啦,跟著就話整緊,極度懷疑隻牛啱啱先放血。好啦,都算,佢拎左堆車喱茄比我哋頂住先,點知好戲在後頭!個雞鎚鞋過鞋底,個湯飲完好似返咗亞馬遜個森林咁,充滿草源嘅味道。個薯條淋完黑雨咁。雖則塊牛啱啱好5成熟,口落唔太差。但係500蚊話做放題,買呢個速度同質素真係唔怪得啲香港人返深圳食嘢。我仲真係建議大家有得唔食就唔好食啦。😘😘😘