2007-08-31
和前女友已分手半年多了,這係我地分手後0既首個晚宴。所以,一定要Find一間有好好0既餐廳同前女友去試下。等大家有一個開心0既Dinner嗎。正題:Oyster Platter. 好新鮮,好抵食。12隻oysters,6種oysters呀,兩隻翡翠螺,兩杯Home White Wine。錦多野食,又錦好味,邊度Find呀!!HK$298凱撒Salad. 好開胃,食慾大增呀。海鮮湯. 好有龍蝦湯感覺,吳知點解吓。總知,好味啦!Gray好好,因為我地只叫左一set,但佢分兩set比我地。Good Service.但,餐飽一般o下。鴨(not鵝呀)肝野菌意粉Good Good Good.但,食完已飽死啦,因為比較多油。(怕油吳好試啦)但,好好味。回家後,鴨香柔存。南瓜雪糕奶味重,只係一般。心太軟推介!!!Service:Gray好nice。服務好好,又吳打擾。Conclusion:前女友好滿意。成功!!!Thank,Mi Casa! Thank, Gray!
正題:
Oyster Platter.
凱撒Salad.
好開胃,食慾大增呀。
海鮮湯.
鴨(not鵝呀)肝野菌意粉
南瓜雪糕
奶味重,只係一般。
心太軟
推介!!!
Service:
Gray好nice。服務好好,又吳打擾。
Conclusion:
前女友好滿意。成功!!!
Thank,Mi Casa! Thank, Gray!