2019-02-24
酸菜桂魚$278一兜嘅酸菜桂魚可以四個人食用 個碟大過個頭 份量超多 酸度同鹹度適中 好鮮甜 連湯都可以飲埋 配料方面 除咗桂花魚同埋酸菜之外 仲有大量秀珍菇 桂花魚肉厚薄度適中唔會一夾就散 魚肉連埋魚皮廚師刀工一流 肉質細膩滑溜 又唔腥蒜泥白肉$58蒜泥打到非常難 所以蒜頭味非常突出 好適合重口味人士白肉砌得好薄 半肥瘦入口即化 夾埋啲蒜泥一齊食勁惹味干鍋田雞$158紅卜卜嘅一大兜乾鍋 見到都覺得辣 食落原來好麻 田雞入曬味 肉質嫩滑 送酒一流川滷大腸$68鹵水汁夠味 大腸炆得好林 每條大腸都好肥美 入口彈彈的 脂肪感十足 好好食呀炒萵筍絲$98時間炒得啱啱好 入口還是脆脆的 食咗咁多濃味嘢 食番啲清清哋嘅菜 即刻覺得好清新鮮榨雪梨汁$168新鮮榨取 味道真實 清甜嘅雪梨汁有助解辣職員服務周到 非常貼心值得稱讚我哋四個人叫到都係一套嘢食 平均消費都係300蚊 而且每道餸菜味道正宗各有特色 水準又高 本人表示非常滿意食川菜不妨考慮滿江紅 地點位於尖沙咀加連威老道 方便就腳 環境又舒適
酸菜桂魚$278
蒜泥白肉$58