2009-01-12
間唔中會自己買黎食,不過多數都係朋友送~我覺得佢係創意朱古力,所以d朱支力本身都唔係最靚既級數~ 當然啦,Royce既價錢相比其他Chocolatier平民化好多~有一次收到相中既 Collection pack,所以都試過好幾款~左下角個D朱古力片就好麻麻喇,始終唔係好香…所以我都係食左三塊就算,右上角既Kurumaro Chocolate就岩我口味喇,好厚好厚既milkchoco包住一層Shortcake^^Baton Cookies都幾好,好脆卜卜,黃色好食D因為椰子好香~Nutty Bar好香口,都值得食但係我最鍾意係Chocolate Wafer,因為個威化做得好鬆,一層唔太薄既朱古力岩岩coat住哂,兩樣既比例都好夾~唔鍾意食右下角有蘋果既朱古力,一陣怪味>.<另外,我平時都會買Chocolate Potato Chips俾細佬食,我就麻麻地既,因為又鹹又甜咁,怪怪~少食都還可以,但係第三塊就已經唔想食~上次多手買左一盒chocolate fingers,好短既,似一條條蟲仔~裡面唔係餅乾,似乾左既caramel honeycombe,好甜,好香…但係都好熱
Nutty Bar好香口,都值得食
唔鍾意食右下角有蘋果既朱古力,一陣怪味>.<
我就麻麻地既,因為又鹹又甜咁,怪怪~
少食都還可以,但係第三塊就已經唔想食~
好甜,好香…但係都好熱氣
搵次買nama試下先~