1K
2017-06-18 20 瀏覽
平時行開呢條間已經有好多唔同嘅食店選擇,近排再行發現又有新嘅甜品店出現,喜歡食嘅我當然要去一試!望望餐牌,除了甜品外重有啲小吃,咁就先點了個小吃炸魚薯條$78,薯條同炸魚都非常香脆,而旁邊重有柚子沙律菜,用柚子醬淋上沙律菜上,最好係碟上重有不同醬汁,供食客選擇不同口味!而飲品就點了解熱嘅芒果沙冰$38,芒果沙冰上插了塊蝴蝶餅,為增加口感重加了少少椰果粒,除入口時細滑嘅芒果沙冰外,重有爽口嘅椰果粒!而下面重有個發光燈座,夠晒特別!最後加埋焦糖香蕉雪糕pancake$58,一球濃郁朱古力味道嘅雪糕,配上新鮮出爐嘅香蕉pancake,pancake夠晒軟熟,香蕉本身夠晒香甜,所以加埋個朱古力雪糕一齊入口就更加好味!價錢相宜,款式夠晒選擇多!

望望餐牌,除了甜品外重有啲小吃,

價錢相宜,款式夠晒選擇多!
宵夜