2020-05-16 128 瀏覽
今日俾老闆老點咗我同另一位同事去咗創新中心聽個whole day seminar,流落異鄉嘅我哋原本打算過隔離又一城食lunch,點知係呢個時候落大雨,我哋又冇帶遮,唯有睇吓呢個荒島有咩嘢食可以充飢。行行吓就見到有呢個日式便當販賣機,可能新出嘅關係,仲有個服務大使喺度教客人點用部機,所以我哋又過去睇吓。依家推廣仲有88折。總共有5款便當可供選擇,而且每日款式都唔同。我就揀咗「尊」便當,即係柚子西京燒石斑。飯量足夠,除了大大件石斑肉,仲有好多唔同嘅配菜,有三色椒、玉子燒、牛蒡、獅子狗卷等,好味得嚟夠哂健康!同事揀咗「極」便當,即係豚肉生薑燒。呢個便當都有好多豚肉,而配菜就換上小紫薯,加埋好香嘅生薑味醬汁,真係可以清哂成個飯盒!仲包埋咖啡一罐 ☕️ 同埋我最欣賞呢個便當嘅,就係佢係用紙製飯盒,食具就係一對木筷子,唔會影響地球環境,呢點我真係十分欣賞,一定會再支持!

依家推廣仲有88折。
總共有5款便當可供選擇,而且每日款式都唔同。
我就揀咗「尊」便當,即係柚子西京燒石斑。
柚子西京燒石斑便當
同事揀咗「極」便當,即係豚肉生薑燒。
豚肉生薑燒便當
仲包埋咖啡一罐 ☕️