2019-01-31
勁耐冇食放題,同埋好想食刺身,所以即刻約朋友食放題,今次就試下食極尚大喜屋。刺身好新鮮同肥美,三文魚好厚切,甜蝦鮮甜,赤蝦甘甜,北寄貝爽口。呢度既刺身太正,所以我地都忍唔住encore咗round。壽司方面,有好多唔同既選擇,例如係平時放題好少見既拖羅同海膽,呢度都有,而且味道唔錯。特色壽司,例如係極壽司(海膽吞拿魚碎),亦唔錯,唔會覺得腥。例牌必嗌既炒牛柳粒燒物梗係要嗌牛舌同帆立貝,燒帆立貝真係好好味,又encore咗轉!炸物方面,有我至愛既芝麻雞翼,外脆內嫩,炸貓山王亦非常唔錯,榴槤味好濃!飲品選擇唔算特別多,但呢款梨汁真係第一次見,唔會太甜,幾好飲。甜品有Haagen Dazs或者Movenpick揀😍,我揀咗後者既士多啤梨味,酸酸地,唔係平時食既假士多啤梨味
例牌必嗌既炒牛柳粒