2023-04-30
<初見> 📍旺角🔸初見、又見、再見 👋🏼😁🔸性價比高!抵食可取!第一次試<初見>係荃灣,食過下感覺相當高質,定食內容豐富同埋夠晒飽肚 ☺️💕 旺角呢間初見Location係上海街,近住朗豪坊,同樣地都係咁多人幫襯。炸芝士餃子釀雞翼($58) — 熱辣辣芝士爆餡餃子有驚喜 WoW 🤩 食落有爆醬Feel,但如果再多啲芝士就更上一層樓。 (Must have item!!!)初見香草吉列牛 ($138) — 套餐一set包左一個石燒座、一碗飯同埋調味盤。吉列牛生勾勾咁款,煎一煎佢,食落軟淋 🥴 沾上鹽、咖哩醬配飯食幾好送口。咖喱吉列魚柳定食 ($80) — 炸粉鬆脆幾香口,魚柳無雪味,而且啖啖肉。日本咖哩醬偏甜唔算太辣,幾好餸飯 🍛
🔸初見、又見、再見 👋🏼😁
🔸性價比高!抵食可取!