餐廳: 川粤時空時尚小廚
資訊:

2023-07-28 34 瀏覽
下次再黎觀塘又想食辣野排下毒真係要再黎,可以食到出佐一身汗,夠晒刺激呀!涼拌皮蛋🤡呢好以為呢個會唔辣,其實都係辣架,只不過係小辣,皮蛋好軟糯好粘口,口感好好,好甘香,加上辣油青瓜絲蔥絲去涼拌,辣味突出,又甘甜又辣,幾有層次!麻辣夫妻肺片👻呢個其實係唔同牛既內臟加牛肉組成既,牛肚我最岩食,好爽嫩,好有咬口,牛舌都幾腍幾正,全部切到薄片咁就更加吸收到啲辣味,撈埋啲青瓜絲同芫茜一齊食就更加香,真係做到又麻又辣,非常之掂呀!乾鍋田雞👹用瓦煲去爆炒既田雞真係更加惹味架,田雞炒得好乾身,一啲都唔油膩,但又吸收再晒辣椒青椒爆炒出黎既辣,而且田雞肉比雞肉更加滑身,滑捋捋既田雞肉夠晒辣,口感味道都無得彈!麻辣牛肉👺牛肉真係好麻好辣,好香,味道好濃,雖然望落炒得好乾身,但食落一啲都唔會鞋口,仲係腍既牛肉片,又有啲芝麻就更加香口!
涼拌皮蛋🤡
麻辣夫妻肺片👻