2021-09-24 131 瀏覽
見呢間日本料理門面靚靚哋,就去咗食~入到去裝修都好靚,餐廳環境闊落,仲有唔少卡位。晚市餐牌全部散叫,有刺身、壽司、鍋物、串燒、甜品等。我哋想食魚生多啲,就叫咗壽司及刺身飯。▶️北海刺身丼$118呢個性價比非常高,呢個價錢有多款刺身,非常豐富。全部刺身都新鮮高質,有海膽、白身魚、帶子、吞拿魚蓉、吞拿魚、蟹鉗、三文魚籽。蟹鉗蟹肉一梳梳夠鮮味、海膽幾鮮甜、帶子厚身鮮味。有吞拿魚茸及三文魚籽撈飯,基本上刺身同飯嘅比例好夠,相當滿足🤤▶️特上壽司盛合🍣$198日本直送鮮魚2款、拖羅、海膽、帆立貝、牡丹蝦、赤貝、鰹魚壽司亦都相當唔錯,鍾意佢壽司飯夠細,刺身夠大😜 海膽有紫菜包住食,牡丹蝦大大隻爽甜、拖羅充滿魚油、赤貝夠爽口~所有壽司都好味~▶️牛肉他他燒$88牛肉他他牛味非常香濃,配上酸汁、蘿蔔蓉及蔥花,更帶出牛香味~牛肉肥瘦分明,呢一種咁香嘅他他牛,呢個價錢真係抵食☺️餐廳食物唔貴,坐得舒服😌食物質素又幾好~

晚市餐牌全部散叫,有刺身壽司、鍋物、串燒、甜品等。我哋想食魚生多啲,就叫咗壽司刺身飯。

▶️北海刺身丼$118

▶️特上壽司盛合🍣$198
日本直送鮮魚2款、拖羅、海膽、帆立貝、牡丹蝦、赤貝、鰹魚

▶️牛肉他他燒$88

餐廳食物唔貴,坐得舒服😌食物質素又幾好~