2021-12-24 14 瀏覽
估唔到卷物都可以咁好食。雖然地方無咁就腳,呢間外賣卷物放工時段都算多人幫襯,我見都幾多款式!決定試下😘🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸帶子被困火焰山$59呢個火焰山真係不得了,個名已經好有特色,份量都幾多下,上面仲有厚厚的一層芝士,加埋啲蟹子,睇上去真係好似一層火山咁樣,入面仲有大牙帶子同埋蟹柳絲,食落去口感豐富,芝士都幾香!魚全部都係魚$69顧名思義真係全部都係魚!上面有一層蟹子,之後真係超多嘅吞拿魚茸,卷物入邊仲有三文魚粒粒溝通鍾意食魚生嘅千萬唔可以錯過!炸蕃薯條$2010分特別!雖然外面好乾,但係入邊軟硬適中,相對薯條都更為健康!甜甜地幾好食!先生炸雞$15外層都幾酥脆,幾juicy!呢個價錢來講真係算超值!仲配埋芥茉醬,幾酸甜,都幾開胃!附送的日式沙律 蜜瓜味梳打同波子汽水味梳打隨餐仲附送左日式沙律解油膩又健康;蜜瓜味梳打同波子汽水味梳打最啱就係配炸物一齊食!超有日式風味的飲品 !爽!

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

帶子被困火焰山$59