2025-02-19
#劣食 #難食到想出post #勸世 一年前黎食過,當時正正常常,諗住有機會再黎今日再黎食,嬲到爆炸特登開account出post。嗌左一份肉眼一份雜扒餐。男服務員先掉低餐湯餐包,拋低2粒牛油,掉頭就走。扒餐上枱,一野收走枱上所有野,飲緊嘅湯收餐收得非常論盡,跌呢樣果樣。年輕男職員同女職員態度都十分趕時間,十分粗魯。男職員唔太識聽廣東話,落單有啲障礙,可能要包容下。服務態度其一講埋食物先肉眼扒5成熟,全塊都係筋,完全切唔開,入面完全未熟,3成都無。都算,伴碟配菜比如紅蘿蔔,菇,唔新鮮放到酸曬變味,心諗可能係洋蔥汁味道啫,越食越難頂,好似貼錢買難受咁,相比下原來椰林閣花園餐廳都算係幾唔錯。另一份雜扒餐,牛扒全熟,肉味無,豬扒硬到切唔開成塊板咁,我地明明好肚餓都食剩曬。食完上甜品飲品唔抹下枱,張枱仲要痴埋佢廚房水吧啲濕水紙仔。無下次。特登寫完希望多啲人唔好俾啲正評誤導左。就算大家樂大快活都好過佢。
一年前黎食過,當時正正常常,諗住有機會再黎
今日再黎食,嬲到爆炸特登開account出post。
嗌左一份肉眼一份雜扒餐。
男服務員先掉低餐湯餐包,拋低2粒牛油,掉頭就走。
扒餐上枱,一野收走枱上所有野,飲緊嘅湯
服務態度其一
講埋食物先
食完上甜品飲品唔抹下枱,張枱仲要痴埋佢廚房水吧啲濕水紙仔。